Leading Provider

of Contact Center and CRM Solutions

Among Top 5

CRM solutions in Bulgaria

InfoServ CRM Cloud

InfoServ CRM Cloud e облачно решение, което съчетава в едно система за управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM) и удобствата на Контактен център (Contact Center).

Облачното решение InfoServ CRM Cloud е особено подходящо:

  • За Стартиращи и малки бизнеси
  • При липса на специализиран ИТ персонал
  • Разпределяне на разхода по инвестицията във времето
  • По-ниски капиталови разходи (за хардуер, софтуер и др.)
  • По-добра достъпност при работа с отдалечени офиси

Разнообразните функционални възможности на InfoServ CRM Cloud го правят подходящ както за управление на търговски процеси, така и за маркетингова дейност и обслужване на клиенти.
Системата се предлага като услуга под формата на месечен абонамент. Процесът на покупката е напълно автоматизиран и се извършва през специализирания портал за системата www.infoserv.eu

Повече за InfoServ CRM Cloud

Дори в най-минималния си пакет InfoServ CRM Cloud е оборудван с базови CRM функционалности, които позволяват на потребителя да изгради база данни с информация за своите клиенти и партньори, да интегрира фирмената си телефония и е-мейли, както и да използва някои основни инструменти за управление на времето, маркетинговите инициативи, и за повишаване ефективността на персонала. В по-високите абонаментни планове са включени и разширени функционалности свързани с многоканалната комуникация, отчетност и репортинг, управление на маркетингови кампании и търговски процеси, интеграции с външни системи и др.

Функционалностите на InfoServ CRM Cloud включват:


 
 
360 Клиентски Профил
 
История на проведената комуникация
 
 
Телефонна Интеграция
 
Запис на разговори
 
 
IVR и Voice Mail
 
Е-мейл Интеграция
 
 
Web Chat Интеграция
 
Web Интеграция
 
 
API Интеграция
 
Импорт/Експорт
 
 
Е-мейл Кампании
 
Търговски процеси
 
 
Управление на Кампании
 
Документи
 
 
Казуси
 
Задачи
 
 
To-Do листи
 
Dashboards и Reporting
 
 
Real-Time Monitoring
 
Напомняне / Reminders
 
 
Календари
 
Мобилно Приложение
 

Разнообразните функционални възможности на InfoServ CRM Cloud го правят подходящ както за управление на търговски процеси, така и за маркетингова дейност и обслужване на клиенти.

Търговска дейност

InfoServ CRM е неизменен помощник на всеки търговец. Системата позволява изграждане и поддържане на детайлно досие за клиенти, потенциални клиенти и партньори, документиране и проследяване на целия продажбен процес от регистриране на клиентско запитване, през срещите и изпратените оферти, до финално договаряне и извършване на самата продажба.

Маркетинг

InfoServ CRM спомага и за организиране на маркетингови инициативи като изпращане на масови е-мейли, организиране и проследяване на ефективността на маркетингови кампании (организиране на семинари, конференции и др.).

Обслужване на клиенти

InfoServ CRM e инструмент, с който ще направите обслужването на вашите клиенти по-лично и по-ефективно. Чрез него ще можете да обхванете всички клиентски проблеми, да проследите тяхното адресиране и да осъществите контрол над качеството на клиентското обслужване.

Интеграционните възможности на InfoServ CRM Cloud включват както интеграция с най-често използваните бизнес комуникационни канали, така й възможности за интеграция с външни приложения (ERP, Billing, специализирани софтуерни бизнес приложения и др.)

Phone Integration

Интеграцията на фирмената телефония е стандартна функционалност за всички абонаментни планове на InfoServ CRM Cloud. Всичко, от което се нуждаете, е цифрова телефония (VoIP SIP 2.0 или ISDN). Телефонията можем да интегрираме директно с телефонния доставчик или да използваме наличната при вас телефонна централа (PBX). Вашите служители ще могат да приемат разговори или използвайки вградения в системата софтуерен телефон, посредством слушалки с микрофон, или телефонни апарати.

E-mail Integration

Интеграцията на фирмените е-мейли е стандартна функционалност за всички абонаментни планове на InfoServ CRM Cloud. За изпращане и получаване на е-мейлите InfoServ CRM използва собствен вграден e-mail клиент. За интеграцията използваме стандартни протоколи POP3/IMAP4 и SMTP.

Web (Live) Chat Integration

InfoServ CRM Cloud дава възможност за интегриране на WEB (Live) Chat комуникация за приемане на запитвания през още един канал за комуникация – чат иницииран през корпоративния web сайт на фирмата. Клиентите получават информация за продуктите и услугите на фирмата в реално време, като цялата история на комуникацията се запазва в клиентските им картони. Постъпилите в InfoServ чат запитвания се разпределят по тема на запитването към най-компетентния за избраната тема служител.

Web Integration

Интерфейс за интеграция с външни за InfoServ CRM Cloud, web базирани приложения и бърз достъп до документи (напр. ценови листи, актуални промоции и др.). Той дава възможност за отваряне на външно приложение с подаден POST и GET параметър, например Клиентско ID.

API Integration

API интерфейс за интегриране на клиентски данни в реално време с външни не уеб базирани системи и приложения.

Import/Export

Най-често използваният метод за интеграция на клиентски данни е import/export. Допустими формати за импортиране на клиентски данни са txt, CSV, Excel, Access и всички видове OLEDB. InfoServ CRM позволява експортиране на клиентски данни в следните формати: txt, CSV, Excel, Access и HTML.

InfoServ CRM Cloud се предлага като услуга под формата на месечен абонамент. Процесът на покупката е напълно автоматизиран и се извършва през специализирания портал за системата www.infoserv.eu

След като разгледате в детайли абонаментните планове и ценовите условия, можете да закупите своя InfoServ CRM Cloud, или да изтеглите и разгледате безплатната 14-дневна Демо Версия.

FREE TRIAL                     BUY NOW

Ако се затруднявате или имате нужда от консултация, свържете с нас на +359 82 827 007 или изпратете вашето запитване тук, и наш консултант ще се свърже с вас!

InfoServ CRM Брошура

Запознайте се с InfoServ CRM Cloud - един лесен и интуитивен продукт за управление на Взаимоотношенията с клиенти и партньори.

InfoServ CRM Cloud - PDF

Обадете ни се на +359 82 827007 или ни изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас